Naprakész információk és hírek az online világban!

Apple

Ki ne hallott volna az Apple cégről. Az Apple Inc. a világ talán legnagyobb, hardvergyártásra szakosodott vállalkozása. Az Apple a számítástechnika úttörője, saját szoftver platformot is kiépített OsX operációs rendszerére alapozva. Az Apple Inc. iPhone, iPad és iPod készülékei világszerte kedvelt, megbízható minőséget képviselő termékek. iPhone sokoldalú okostelefon, funkcionálhat videokameraként, kamerás mobiltelefonként, hordozható médialejátszóként illetve internetes kliensként egyaránt.

iPod egy zenei és videó fájlok meghallgatására alkalmas, hordozható lejátszó készülék, létezik merevlemezes (iPod Classic) és érintőképernyős (iPod Touch), videólejátszásra képes (iPod Nano) valamint kijelző nélküli (iPod Shuffle) is belőle, modellenként változó tárolókapacitással. iPad nagy felbontású képernyővel rendelkező un. táblagép, a legkorszerűbb multimédiás készülék, mondhatni az iPhone és a számítógépek ötvözete.

Kínálatunkban valamennyi fentebb ismertetett készülék alkatrészei és tartozékai megvásárolhatóak (Apple, iPhone, iPad, iPod). Számos egyéb kiegészítő kellékkel, többek között tároló tokokkal egyetemben.

iPhone alkatrészek és tartozékok

Az iPhone az Apple Inc. által gyártott sokfunkciós okostelefon. Első változata 2007-ben került kereskedelmi forgalomba, legfrissebb generációja pedig mindössze pár hónapja, 2012 szeptemberében került piacra. iPhone funkcionálhat videokameraként, kamerás mobiltelefonként, hordozható média lejátszóként illetve Internetes kliensként, amely képes maileket küldeni és fogadni, teljes funkcionalitású HTML böngészővel, valamint képes mind Wi-Fi-n, mind mobilhálózaton történő adatforgalom továbbítására. iPhone-ok hozzátartozó operációs rendszerrel (iOS avagy iPhone OS) készülnek. iPhone felhasználó felülete érintő-kijelzős LCD, s a szövegbevitelhez magában foglal egy virtuális billentyűzetet is. iPhone-ra számtalan alkalmazás letölthető az App Store-on keresztül (e-book-ok, GPS navigáció, közösségi szolgáltatások stb). iPhone különböző változatokban látott napvilágot, a legmodernebb verziók már digitális iránytűvel, nagyobb teljesítményű professzorral, nagyobb felbontással, intelligens beszédfelismerő rendszerrel és kettő darab videofelvételre alkalmas kamerával is rendelkeznek, s HD minőségű felvétel készítésére is alkalmasak.

iphone 5

Az 2012 szeptemberétől elérhető iPhone 5 készülék új funkciója a panorámakép készítés. Ez a készüléktípus támogatja az LTE hálózatokat, az 5 Ghz-es frekvencián üzemelő WiFi hálózatokat. Új, 8 pines Lightning csatlakozóval látták el és nanoSIM kártyával üzemel. Apple A6 processzorral van ellátva, s három mikrofonnal van felszerelve a még hatékonyabb zajszűrés érdekében.

Az első iPhone megjelenése óta folyamatos, egyre növekvő kínálat mutatkozik ezen okostelefonok iránt. Az érdeklődő termékkínálatunkban számos iPhone készülék alkatrészei között válogathat: http://iphone-tartozekok.dvdx.hu

iPad alkatrészek és tartozékok

Az iPad az Apple cég által gyártott multimédiás készülék, táblagép, mely sokáig Apple Tablet néven volt ismert a köztudatban. Az iPad óriásképernyős, ezáltal nagyobb felbontású képernyővel rendelkező „számítógép”. Ez első iPad készülék bemutatására 2010 januárjában került sor, s májusban már világszerte meg is kezdődött az iPad készülékek forgalmazás. Az elmúlt évek során az iPad számos fejlesztésen ment keresztül, mind korszerűbb, újabb követelményeknek is eleget tevő készüléktípusok jelentek meg a piacon. Az iPad 2 kétmagos A5 processzorral, elülső és 720p felbontású hátulsó kamerákkal, 1080p-es képernyőklónozással rendelkezik, s az első generációs iPadhoz képest keskenyebb vastagságú. A 3. generációs iPad készülékek 2012-ben kerültek piacra, melyekben már kétmagos A5X CPU található négymagos grafikus vezérlővel, ezenkívül 5 megapixeles iSight kamera, amely 1080p-ben is képes videókat rögzíteni. További újítás a Retina Display kijelző, amely négyszer akkora felbontást biztosít.

ipad

iPad tartozékai a wifin kívül: Bluetooth, gyorsulásmérő, automatikus fényerő-szabályzó szenzor, digitális iránytű, GPS, mikrofon. Hangkimenete jack dugós, beépített hangszórókkal rendelkezik, és televízióhoz is csatlakoztatható. Kínálatunkban számos iPad táblagép közül válogathat az érdeklődő: Apple iPad, ipad 4, ipad mini stb.

iPad készülékekhez alkatrészeket és egyéb kiegészítőket ebben a webáruházban talál: http://ipad-tartozekok.dvdx.hu

iPod alkatrészek és tartozékok

Az iPod az Apple Inc. által gyártott és forgalmazott, zenei számok és videók lejátszására alkalmas hordozható készülék. Az első generációt 2001 októberében dobták piacra. Néhány év múlva már megjelentek a merevlemezes iPod Classicok és a flash memóriát használó érintőképernyős iPod Touch, a videólejátszásra is képes iPod Nano, valamint a kijelző nélküli iPod Shuffle. Az iPod Touch kivételével valamennyi típus működtethető külső adattárolóként is. Tárolókapacitásuk modellenként változik.

ipod

Apple iTunes szoftverével tölthetőek fel a zeneszámok, játékok, videók, képek, stb. az iPod-ra, Mac OS X vagy Microsoft Windows operációs rendszerekről. Az eltelt évek során az iPod lett minden idők legnagyobb példányszámban eladott médialejátszója. Kínálatunkban különféle iPod készüléktípusok között böngészhet az érdeklődő: Apple iPod, ipod touch, ipod nano.

iPod készülékekhez is vásárolhatóak különböző tartozékok illetve alkatrések ebben a webshopban: http://ipod-tartozekok.dvdx.hu