Naprakész információk és hírek az online világban!

A legújabb NaimStatement erősítő 54 millió forintot kóstál, és még csak nem is ez a legdrágább a piaci kínálatban, egy Yamaha, vagy egy Pioneer modell sem nevezhető kifejezetten olcsónak a sok száz ezer, vagy 1-2 millió forintos árával. Egyáltalában véve az erősítők drágák, az árukért pedig sok mindent kapunk cserébe (például tökéletes hangzást), de pót távirányítót azt elvétve sem.

erosito-tavvezerlo

Az 54 millió forintba nem fér bele a pót távirányító, persze ez valahol érhető is, hiszen olyan hatást keltene, mintha egy ilyen drága holmi is el tudna romlani. Egyébként meg, persze, hogy el tud, de úgy kell tenni, mintha nem tudna. Ez már a dolog marketing része, a brand építés szükségszerű velejárója, ami azonban nem könnyíti meg a helyzetünket abban az esetben, ha sikerül rálépni a méregdrága erősítőnk távvezérlőjére.

A probléma az, hogy a drága árfekvésű erősítőkhöz, bizony a távirányító beszerzése sem olcsó mulatság, rendszerint közvetlenül a gyártótól kell rendelni, szóval túl azon, hogy sokba kerül, még macerás is hozzájutni. Mivel ezek, főleg, ha régebbi modellünk van, nincsenek készleten a márkaképviseletnél, így közvetlenül a gyártótól kell rendelni, ezért a megrendeléstől számítva, akár 2-3 hét is lehet, míg kézbe vehetjük az erősítőnkhöz tartozó távvezérlőt.

Vannak azonban a legtöbb receiverrel kompatibilis távvezérlők is, legyen bármilyen jó nevű a márka illetőleg drága az általa kínált termék. Ha nem ragaszkodunk a márkanévhez, ezekkel is tökéletesen tudjuk vezérelni az erősítőt, ráadásul még jól is néznek ki.

Utángyártott erősítő távirányítók széles választéka ebben a webshopban található: taviranyito.netlap.info