Naprakész információk és hírek az online világban!

A honlap látogatottság növelés 7 legfontosabb haszna:

1. Új ügyfelek, új megrendelők, új partnerek folyamatosan

A látogatottság növelés legnagyobb előnye.
A honlapot azok találják meg, akik az ott levő szolgáltatást, tevékenységet, terméket keresik, így az üzlet könnyen szert tehet újabb és újabb kapcsolatokra. A cég tevékenységének jellegétől függően, de általánosságban kijelenthető, hogy minden egyes napi 100 látogató képes duplázni a cég teljes addigi havi forgalmát, attól függően is, hogy mekkora a honlap konverziós képessége, azaz hogy hány darab látogatóból képes 1 garantált vevőt, ügyfelet, megrendelőt termelni a vállalkozás számára.


2. Termék értékesítés növelés

Webáruházak esetén a látogatottság növelés következtében, növekszik a vásárlások száma, folyamatos optimalizálással állandó szinten tartás valósul meg. Egy webshop esetében létfontosságú, hogy a boltunk a benne levő termékek neveire az első helyen szereplően a Google keresőben.


3. Marketing támogatás

Egy látogatott honlap kiválóan támogatja akár az online akár az offline marketing eszközöket. Válhat hirdető felületté illetve lehet egyben az ügyfeleinkkel való kommunikáció eszköze is. Egyszerre értékesíthetünk az oldalon és lehet a weboldalunk az imidzs növelés, a bizalomnövelés eszköze is.
A látogatott honlap hatékonyan elősegíti a saját emailcím lista építését is.
Kerülhet a weboldal több millió forintba, ha nem látogatott, semmiképpen nem tudja teljesíteni feladatait.


4. Eszmei érték növekedés

Azzal, hogy a honlap látogatottá válik megnövekszik az eszmei, majd a valós pénzbeli értéke. Minél régebbi egy domain név és minél nagyobb a látogatottsága annál magasabb piaci ára van. Sokszor hallani, hogy egyes domain nevek mekkora árakon cseréltek gazdát. Ez igaz kisebb méretekben is, és akár már egy napi pár 1000-es látogatottságú oldal is, több 10 milliós értéket jelenthet a tulajdonosa számára.

5. Hosszútávú szilárd alapok a vállalkozás számára

A folyamatosan magasan látogatott honlap, szilárd alapokat helyez le az üzleti tevékenység számára. Az információs társadalom az internetre való áthelyeződése, az elkövetkezendő években tovább erősíti a fenti kijelentések létjogosultságát.


6. Ingyenes Információ publikálás és forrás

A látogatott weboldal elősegíti a gyors információ közzétételt. Marketing szempontból már egy napi pár 100-as látogatottságú oldal, hatékonyan valósítja meg a gyors információ közzétételt. Ugyanakkor kiváló eszköz szignifikáns felmérések lebonyolításához is.

7. Céghírnév növekedés

Akár egy közepes, akár egy nagyobb üzlet számára presztízskérdés lehet, a keresőkben elfoglalt pozíció. A vevők, vásárlók, partnerek véleményalkotására egyre nagyobb hatással lesz a Világháló, így a legnagyobb piac, a Google keresőben való pozíciója a cégnek, a cég weboldalának, mind nagyobb szereppel bír.