Naprakész információk és hírek az online világban!

Ha a fogantyút, kilincset, vagy a nyitó fület véletlenül letörjük vagy elrontjuk, akkor nem lehet lecsukni a mosógép tetejét és nem fog elindulni a program. Vagyis egy ilyen apró nüánsz teljesen használhatatlanná tudja tenni az egész készüléket.

mosogep-teto

Az újabbakat mindenképpen. Egy mai érzékeny szenzortechnológiával dolgozó modell ugyanis nem fog elindulni, ha bármi problémát érzékel. Egy régebbinél talán még megoldás lehet, ha ráülünk. Persze ezt ironikusan értjük, hiszen ha el is indulna a mosógép, sok köszönet nem lenne benne. Nem véletlenül van az a tető a mosógépeken, ha a szigetelés nem az igazi, már akkor is szivároghat a víz, nemhogy abban az esetben, amikor az egész tető úgy, ahogy van rossz.

Ha szerencsénk van…

…akkor nem  olyan vészes a helyzet. Kompatibilis tetőt könnyen be lehet szerezni és még árban sem annyira vészes, vagyis viszonylag olcsón letudhatjuk a cserélendő alkatrészt (az újabb mosógép árát tekintve). Miután megvan az új tetőnk a régit pár csavarral el tudjuk távolítani. Ha szerencsénk van ezek nincsenek elbújtatva és viszonylag gyorsan le tudjuk szerelni. Viszont, ha nincs szerencsénk, akkor azonban lehet, hogy hosszabb időt is rá kell szánni a műveletre.

eloltoltos-mosogep-ajto

Miután levettük a meghibásodott tetőt felszereljük az újat. Mindenképpen oda kell figyelni rá, hogy csak akkor próbáljuk indítani a mosási programot, ha rendesen rászereltük a tetőt a mosógépre. Ellenkező esetben vagy el sem indul a készülék vagy készüljünk fel, hogy eláraszthatjuk a fürdőszobát.

Mosógép tetőket, ajtókat ebben a webshopban vásárolhat: netlap.info/termekkategoria/mosogep-alkatreszek/alkatresz-szerint-mosogep-alkatreszek/mosogep-ajtok