Naprakész információk és hírek az online világban!

A fedezet nélküli hitelt havonta, részletekben kell törleszteni, amely jól tervezhető havonta jelentkező kiadást jelent az adós számára.
A gyors hitelbírálatnak köszönhetően az igényelt kölcsön összegét – a szükséges dokumentumok hiánytalan benyújtását követően – akár 1-2 munkanapon belül fel lehet venni.

Személyi hitel fedezet nélkül

A kölcsönt felvevő ügyfélre a pénzintézet automatikus hitelfedezeti életbiztosítást köt, melynek havi díját a Bank fizeti, így az igénylő számára ez ingyenes, viszont nagy biztonságot jelent a futamidő alatt, az esetlegesen bekövezett olyan eseményekre amelyek miatt az adós nem tudja teljesíteni a havonkénti fizetési kötelezettségeit.

A Személyi Kölcsön igényléséhez nincs szükség fedezetre ebben az esetben, és kezest sem követel meg a bank a kölcsönigényléshez.
A Személyi Kölcsön felvehető forint alapon.

A kölcsön összeg visszafizetésének futamideje akár 72 hónap is lehet. Amennyiben a kérelmező jövedelméhez képest nagyobb hitelre van szüksége, akkor a Társigénylő bevonása lehet a megoldás arra, hogy megnövelhesse a felvehető kölcsön nagyságát.