Naprakész információk és hírek az online világban!

Kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető személyi hitel tetszőleges célú felhasználásra. Az igényelhető összeg 400 000 .- Ft és 3 000 000.- Ft. forint közötti összeghatáron belül igényelhető. A hitel 12-72 hónapos futamidőre vehető igénybe, a futamidőt és a kamatot a felvett hitel összeg alapján kerül kiszámításra.

Személyi hitel olcsón

Mivel forint alapú hitelről van szó, ebben a konstrukcióban nincs árfolyamkockázat, a teljes futamidő alatt azonos összegű a törlesztő részlet. Kezelési költséget sem számol fel a bank. Adóstársra csak akkor van szükség, ha a kölcsönösszeg nagyobb. Ennél a banknál ha a munkabér a folyószámlára érkezik és ebből kerül törlesztésre a hitel ez a tény is kedvezményeket von maga után.

A bank honlapján, az ott elvégzett regisztrációt követően egy perc alatt megtudhatja, hogy lehetősége van-e a hitel felvételére, vagy ha a Hitelvonal telefonszámán érdeklődik néhány perc alatt elmondják, hogy milyen feltételek mellett mekkora hitelre számíthat.

A kölcsön igényléséhez ha erre nem tud időt szakítani nem fontos felkeresnie a bankfiókot, mert az üzletkötők akár otthonában is felkeresik és a legkedvezőbb ajánlatok ismertetése mellett elintéznek mindent ami a hitel felvételhez szükséges.